Cele mai noi postari

marți, 27 noiembrie 2012

Ia-ti casa cu tine, pe telefonul mobil!


In viata moderna, telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil, un instrument complet pentru comunicare, stocare informatii, entertainment, care inlocuieste cu succes calculatorul, portofelul si poate fi un accesoriu la moda. Nevoia de acces instant la informatii a omului activ n-a putut fi ignorata nici de industria producatoare de echipamente pentru sisteme de supraveghere video.

Dupa calculatorul de acasa sau de la serviciu, telefonul mobil este cea mai noua platforma prin intermediul careia posesorul unui sistem de supraveghere video alcatuit din camere de supraveghere video si un dvr standalone isi poate accesa sistemul de la distanta prin internet. Termenul folosit pentru monitorizarea prin telefon mobil este 3G, iar telefonul trebuie sa fie smartphone si sa opereze pe unul din urmatoarele sisteme: Windows Mobile, Android, Iphone, Symbian si Blackberry.  Astfel, posesorul sistemului de supraveghere video poate verifica activitatea surprinsa de camere si inregistrata de dvr la orice ora din zi si din noapte!

Incepand cu anul 2011, toate DVR-urile standalone importate de firma noastra ACCENT G.I.P., au posibilitatea de a fi accesate prin internet pe telefonul mobil. Conectarea se face prin instalarea in telefonul mobil a unui program realizat de producatorul dvrurilor. Acest program este livrat direct in App store (Iphone) sau pe CDul care insoteste dvr-ul (Windows mobile. Android, Symbian, Blackberry).

In cazul Iphone, utilizatorul descarca si instaleaza gratuit programul care exista in app store, apoi se conecteaza la dvr cu urmatoarele informatii: adresa de IP, numele alocat dvr-ului, port, nume utilizator si parola de acces la dvr. 
Pentru telefoanele mobile care ruleaza pe Windows Mobile, Android, Symbian si Blackberry, programul se afla pe CD si trebuie descarcat si instalat de asemenea pe telefon.  Conectarea se realizeaza in acelasi fel.

Ce operatiuni poate face utilizatorul pe telefonul mobil? Poate sa vizualizeze inregistrari, sa opereze camere de supraveghere video cu PTZ*, sa faca screenshoturi, sa seteze dvr pentru iesirea pe internet, sa selecteze canalele video, sa vizualizeze full screen.

Nota:
DVR (digital video recorder) = dispozitiv la care se conecteaza intre 4/8/16 camere de supraveghere video, a carui functie principala este de a inregistra (pe hdd) imaginile furnizate de camere. 
PTZ (pan,tilt,zoom) = camera de supraveghere video care poate fi comandata de la distanta pentru a se deplasa pe orizontala (pan), verticala (tilt) si pentru a apropia imaginea (zoom). 

Despre ACCENT G.i.P
ACCENT G.I.P. se ocupa cu importul si vanzarea de produse si echipamente pentru sisteme de supraveghere video incepand cu anul 2002 si opereaza siteurile www.accentcctv.com si www.cameredesupraveghere.biz , este prezenta pe facebook https://www.facebook.com/Camere.de.Supraveghere.Video si pe twitter www.twitter.com/camerevideocctv.

Iulia-Cristina Uta-Director Vanzari
www.accentcctv.com
0745.548.400

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu