Cele mai noi postari

miercuri, 15 mai 2013

Un sistem de camere de supraveghere in parcare - moft sau necesitate?

cameredesupraveghere.biz
O clienta a magazinului dvs trebuie sa mearga pe jos pana in parcare; pe langa geanta are caruciorul cu produse achizitionate de la dvs. Este seara... se simte in siguranta in parcarea dvs ???

De obicei parcarile supermarketurilor, mall-urilor pot fi locatii posibile pentru infractiuni.
Colturile întunecate, spatiile inguste, mai multe etaje (la parcarile supraetajate) si randurile de masini sunt preferate de infractori pentru a „lucra”.
Dar o parcare bine luminata, cu camere de supraveghere plasate strategic în întreaga cladire poate spori senzatia clientilor dvs de securitate si protectia proprietatii dumneavoastra.
Atunci când clientii dvs. vor simti ca sunteti preocupati de securitatea lor, ei vor continua sa foloseasca magazinul dvs si în viitor si îl vor recomanda si altora.

Cum puteti  maximiza siguranta in parcare:

Exista mai multe moduri de a face parcarile pe un singur nivel sau multi-nivel mai sigure, prin reducerea potentialului de infractionalitate, cu un sistem de supraveghere video.
Daca aveti de gând sa instalati un sistem de securitate video, ar trebui sa luati in considerare urmatoarele:


- sa asigurati un iluminat foarte bun in zone cheie precum intrari/ iesiri, lifturi, casa scarilor, cabinele de taxare
- sa folositi camere de supraveghere video color si sa setati camerele pentru aceste zone din meniul osd cu "day/night": color”, asa va fi mai usor sa identificati oameni si vehicule.

Plasati camerele de supraveghere astfel încât bataia directa a soarelui, a farurilor de la masini, sau luminile din parcare sa nu afecteze imaginea video (este indicata folosirea functiei "HLC" din meniul osd).

Amplasarea camerelor de supraveghere pe Intrare - Iesire:


Se amplaseaza camere fixe cu rezolutie peste 600ltv cu sistem „license plate”  dublate de camere focalizate pe sofer si eventual pasager fata  - pentru a avea inregistrarea persoanelor in cazurile de furt auto -  acest tip de instalare poate inregistra numerele de înmatriculare ale fiecarei masini la intrare si iesire - ziua sau noaptea.
In cazul unui accident sau infractiuni, veti avea o înregistrare a marcii vehiculului, modelul, si numarul de înmatriculare – din pacate din cele observate de noi dublarea camerei de citire a numarului de inmatriculare cu o camera care sa inregistreze si ocupantii din fata ai masinii nu prea se face ceea ce consideram ca este o mare eroare.

Avantaje:


Camerele de supraveghere video amplasate „la vedere” pot ajuta la:


-descurajarea hotilor de masini sau de bunuri din masina.
-descurajarea infractiunilor care au ca obiect femeile singure.
-identificarea oricarui vehicul sau vandalizare a proprietatii dvs.
-permite personalului de securitate sa alerteze autoritatile cu privire la orice activitate suspecta care apare în parcare.
Supravegherea video va poate ajuta sa evitati cazurile de raspundere costisitoare din cauza accidentelor produse în parcarea dvs.
Camerele de supraveghere NU pot preveni accidentele, dar pot furniza dovezile necesare pentru a verifica cererile persoanelor care reclama un incident.
Mai presus de toate, supravegherea video poate furniza mijloace pentru identificarea si urmarirea infractorilor si imbunatateste nivelul de securitate astfel poate creste perceptia clientilor dvs cu privire la nivelul de protectie pe care il furnizati în parcarea dvs. si daca clientul este multumit si de acest aspect, aceasta poate duce la cresterea afacerii dumneavoastra.


Articol preluat de pe www.cameredesupraveghere.biz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu