Cele mai noi postari

joi, 4 decembrie 2014

Accent GIP - importator camere megapixel IP

Dragi colaboratori, suntem incantati sa va anuntam ca societatea Accent GIP a devenit reprezentant exclusiv in Romania al Brickcom Corporation.

Brickcom activeaza in industria securitatii video din 2009, furnizand produse dedicate supravegherii video IP: camere megapixel H.264 IP, video encoders, NVR, accesorii retea, echipamente wireless.

De ce Brickcom?

Pentru ca ofera solutii adaptate perfect cerintelor de supraveghere - o singura camera raspunde mai multor nevoi, in loc de cate o camera pentru fiecare situatie.

Pentru ca ofera exclusiv camere IP megapixel; nu mai avem nicio indoiala ca tehnologia megapixel reprezinta viitorul si in curand va depasi sistemele analogice.

Pentru ca se gandeste la tehnicienii care vor instala aceste produse si cauta sa le usureze cat mai mult munca prin inventarea unor functii care ii ajuta sa instaleze sistemele Brickcom repede si eficient.

.....pentru mai multe "motive", urmariti acest blog! Vom continua cu articole foarte interesante si folositoare pentru viitorii "stapani" de sisteme Brickcom.

camere megapixel IP





accentcctv.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu