Cele mai noi postari

luni, 26 ianuarie 2015

Brickcom la INTERSEC Dubai 2015

intersec 2015





Brickcom Corporation, unul din liderii de pe piata solutiilor de supraveghere IP, are in vedere dezvoltarea tehnologiei si furnizarea catre consumatori de produse inovatoare. 

Intre 18-20 ianuarie 2015, a avut loc la Dubai expozitia de specialitate INTERSEC la care a participat si Brickcom in calitate de expozant. INTERSEC este una din cele mai importante expozitii internationale de securitate si protectie care a beneficiat de multa atentie din partea vizitatorilor gratie tehnologiilor de ultima generatie si solutiilor complete.

Echipa Brickcom a prezentat o noutate, OB-H200NP WDRPro, prima camera din lume de tip bullet cu IR de distanta mare si zoom 20X: vizitatorii au fost impresionati de iluminatoarele incorporate de peste 100m si auto focalizarea 20X pentru urmarirea obiectelor in miscare ceea ce o transforma in camera perfecta pentru aplicatii precum supravegherea publica in aeroporturi sau porturi, de exemplu. In plus, tehnologia WDRPro 120dB si standardul de protectie IP67 inseamna ca aceasta camera este potrivita pentru o gama larga de aplicatii, in special acelea care presupun monitorizarea in conditii severe.

A doua noutate prezentata este FB-H200NP WDRPro: aceasta camera box a atras privirea gratie imaginii performante produsa de 1080p@60fps video streaming si functia WDR de pana la 120dB.

Cele doua camere-vedete ale Brickcom, pachetul HIDRA – prima camera ascunsa IP din lume extensibila si MD-300NP-360, primul mini dome IP din lume de 360 grade care incorporeaza tehnologia ImmerVision, adica lentila panomorfa, au ramas la fel de populare. Aceste produse inovatoare au primit multe reactii pozitive de la vizitatori si au atras multi nou-veniti. 

Mai multe date tehnice aici: http://www.brickcom.com.ro/rezolutie-1080p-60-fps-megapixel-ip-brickcom.html.

Brickcom isi continua misiunea si promite clientilor numai produse de calitate superioara precum si tehnologii de ultima generatie.  

Iata o inregistrare de noapte a FB-H200NP WDRPro:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu