Cele mai noi postari

miercuri, 25 martie 2015

Hotelul Novotel TangCity este securizat cu camere IP marca Brickcom



Client : Novotel TangCity Hotel
Locatie: Jakarta, Indonesia
Partener: Milestone
Aplicatie: Supraveghere Hotel
Solutii tehnice: FD-202Ap, VD-200Nf, OB-202Ap 

Hotelul Novotel TangCity este situat in principala zona de business din orasul Tangerang, deasupra unui mall. Drumul de la aeroport pana la hotel dureaza doar 30 de minute, iar vizitatorii pot ajunge de la hotel in centrul orasului cu usurinta. Hotelul este dotat cu 266 de camere moderne si confortabile, un restaurant, sali de conferinta, centru de ingrijire si relaxare si o sala de receptie cu o capacitate de pana la 2500 de oameni.   

Pentru a se asigura ca sederea clientilor este in siguranta, iar acestia sunt protejati, conducerea hotelului Novotel a dispus instalarea unui sistem de supraveghere video IP de inalta calitate cu ajutorul caruia sa se realizeze monitorizarea si administrarea situatiilor de urgenta. Sistemul este alcatuit din 148 de camere Brickcom, si anume camere IP OB-202AP, VD-200NF si FD-202AP. Sistemul inregistreaza situatiile accidentale, incidente si asigura probe pentru protectia clientilor. De asemenea, sistemul ajuta persoanele cu atributii oficiale sa clarifice obligatiile existente intre hotel si clienti, astfel incat angajatii hotelului pot sa lucreze intr-un mediu securizat.     

VD-200NF
Camera Brickcom VD-200NF este o camera vandal dome echipata cu senzorul CMOS Exmor de 2 megapixeli de la Sony, fiind capabila sa transmita video cu rezolutia full HD 1080p la 30fps; imaginea este de inalta calitate atat ziua, cat si noaptea. Camera detine protectie antivandal IK10 si impotriva intemperiilor IP66, poate lucra sigur si bine in conditii dure de functionare. 





FD-202AP
Camera FD-202AP este o camera de tip dome fix, capabila sa produca imagini de 2 megapixeli, oferindu-le angajatilor posibilitatea vizualizarii unui numar mare de detalii. Mai mult, cu ajutorul tehnologiei inovatoare FocusEasy, utilizatorii pot sa focalizeze camera mult mai usor si mai rapid cu ajutorul buzzerului. 





OB-202AP
Camera OB-202AP este o camera de exterior cu picior de 2 megapixeli, dotata si ea cu FocusEasy, standard de protectie IP67 care ii asigura rezistenta la praf si apa ceea ce o face potrivita pentru functionarea la exterior.






Hotelul Novotel TangCity si Brickcom colaboreaza pentru a oferi vizitatorilor un mediu imbunatatit si protejat. In acelasi timp, angajatii controleaza mult mai eficient aspectele de risk management care apar si au sansa sa ridice nivelul de calitate al serviciilor acestui hotel.

brickcom.com.ro
0745.548.400

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu