Cele mai noi postari

joi, 25 iunie 2015

Camere megapixel ip 720p - la pret "eco"

Camerele megapixel IP HD au fost inventate pentru … carcotasi – carcotasi fiind, binenteles, cei ce doresc:
-detalii multe
-calitate mare
-fiabilitate buna
-usurinta in instalare – adica sa nu-ti prinzi urechile in setari complicate de retea sau sa ai nevoie de cateva module de cursuri Cisco – acum ai nevoie doar de un cod  ID si de o parola...
-softuri prietenoase atat pentru accesarea din retea  dar si pentru accesarea de la distanta... de reteaua unde sunt instalate camerele megapixel accesare prin  internet pe PC sau smartphone.
si toate astea de la o camera de supraveghere megapixel IP HD

Acum cativa ani, spuneam clientilor ca pentru a avea calitate megapixel sumele bugetate trebuiau sa fie destul de considerabile...

Batalia pentru calitate la preturi corecte credem ca a fost castigata  -  preturi corecte inseamna preturi mici, adica adecvate clientului cetatean roman.

De ce spunem ca batalia a fost castigata ? pentru ca urmare a testelor din ultima luna, teste facute pe noile camere IP HD cu Onvif 2.4 – a rezultat un raport excelent calitate pret.

Care sunt preturile ?!?
Camerele pe care le propunem clientilor sunt camere IP incepand cu gama 1Megapixel rezolutie 720p. cu preturi decente sub 300 lei (TVA inclus !) iar unele modele avand  un pret putin peste 200 (TVA inclus !)
Inregistrarile consideram ca vorbesc destul de bine despre acest tip de camere megapixel IP 720p –mentionam ca inregistrari  au fost facute cu camera N63HY cu lentila fixa de 4mm – 

inregistrare diurna :


si inregistrare nocturna




OBS : nu uitati sa setati rezolutia la 720p !

                                                  --------------va urma---------------
...in episodul urmator : 960p...camere 1.3 megapixewl cu Defog , Tripwire etc...precum si 1080p - 2 megapixel  -  ATENTIE toate camerele sunt IP HD !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu